Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

δεύτερη ημέρα του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στον Βόλο.




ΛΕΑΝΔΡΟΣ: «ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ»

0
179
Υψηλό παραμένει το ηθικό στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας, μετά και την νίκη επί της Νοτίου Αφρικής με 21-5, στο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στον Βόλο.
Ο Στέφανος Λέανδρος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλες τις παίκτριες και διαφορετικά σχήματα που μπορεί να τον ωφελήσουν στην διοργάνωση. Τόσο ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός όσο και δύο εκ των διακριθέντων παικτριών μας στον σημερινό αγώνα, Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και η Νικόλ Ελευθεριάδου, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τον αγώνα με την Νότιο Αφρική αλλά και το δύσκολο έργο που θα έχουν προσεχώς.
«Ο αντίπαλος προσφερόταν για να δοκιμάσουμε σήμερα πολλά σχήματα και μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλες τις παίκτριες μας. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά αφού μας έλειπε η συγκέντρωση. Κάναμε αρκετά λάθη, κυρίως στην άμυνα στον λιγότερο. Μετά όμως συγκεντρωθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει ποτέ, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι εύκολοι αντίπαλοι κρύβουν τέτοιες παγίδες χαλαρότητας. Ήταν το πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι του ομίλου, ενώ αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κίνα, την οποία είδαμε σήμερα. Το μυαλό μας είναι εκεί. Στον χιαστί αγώνα πιθανότατα ο αντίπαλος μας θα είναι μία εκ των Ισπανία και ΗΠΑ. Όποια κι αν αντιμετωπίσουμε θα είναι πραγματικά δύσκολο το έργο μας. Όμως προχωράμε βήμα βήμα, αφού προηγείται η Κίνα και αν βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας, θα έχουμε μια μέρα ρεπό να μελετήσουμε περισσότερο τον αντίπαλό μας», υποστήριξε ο Στέφανος Λέανδρος.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου, εμφανίστηκε «προσγειωμένη» για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας:
«Ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και από το τελικό σκορ. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της 4άδας και με αυτά τα παιχνίδια μπαίνουμε σιγά σιγά στον ρυθμό για ένα ντέρμπι. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας το μετάλλιο ακόμα. Προχωράμε βήμα βήμα γιατί έτσι πας ψηλά. Σκαλοπάτι σκαλοπάτι. Βέβαια υπάρχει ποιότητα στην ομάδας μας, κάτι που μας ανεβάζει ψυχολογικά και ατομικά και σαν σύνολο».
Τέλος η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, πέτυχε σήμερα 3 γκολ και δεν έκρυψε την χαρά της που συμμετέχει μέσα σε λίγες ημέρες σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση: «Είναι μεγάλη μου τιμή κάθε φορά που αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Στην ευρωπαϊκό νεανίδων πήραμε την 4η θέση. Τώρα ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο. Μπορούμε ακόμη και το χρυσό μετάλλιο, όμως πρέπει να παίξουμε με το 100% των δυνατοτήτων μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στο έργο μας. Σήμερα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι, που όμως αποτελεί σκαλοπάτι για την πρώτη θέση του ομίλου».
koe.org.gr

Lamprini ( η περιπτερούχος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...