Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Τρίτη στον κόσμο η Μαρία Πρεβολαράκη στο Παρίσι !


Τρίτη στον κόσμο η Μαρία Πρεβολαράκη στο Παρίσι ! (ΒΙΝΤΕΟ)

..........................................

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.........................................................

Αύγουστος 26, 2017

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης του Παρισιού η Μαρία Πρεβολαράκη. Στην «Πόλη του Φωτός» η αθλήτριά μας, ύστερα από σπουδαία εμφάνιση, νίκησε με πτώση τη Ρουμάνα Εστέρα Ντόμπρε και αναδείχθηκε τρίτη στα 53 κ.
Η Μαρία Πρεβολαράκη τον περασμένο Μάιο είχε αναδειχθεί τριταθλήτρια Ευρώπης και χθες ανέβηκε στην τρίτη θέση του παγκόσμιου βάθρου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι επανήλθε ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα και αποτελεί τη μόνη φωτεινή αχτίδα (τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες) για την ελληνική πάλη.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού, η Μαρία Πρεβολαράκη επικράτησε στη φάση των «16» της Αϊγκούλ Νουραλίμ (Καζαχστάν) με 5-0 και προκρίθηκε στις «οκτώ», όπου αντιμετώπισε τη Βανέσα Καλαντζίσκαγια.
Η Λευκορωσίδα πήρε γρήγορα τέσσερα σημεία, αλλά η Ελληνίδα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο τελευταίο, όμως, δευτερόλεπτο του αγώνα η Καλαντζίσκαγια πήρε δύο σημεία και μαζί την πρόκριση για την τετράδα. Εκεί κατάφερε να περάσει στον τελικό, με αποτέλεσμα η Πρεβολαράκη να βρεθεί στη διαδικασία των ρεπεράζ.
Η νίκη της απέναντι στη Μολδαβή Ιουλία Λεόντρα με 3-1 την έφερε στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, το οποίο προσέθεσε στην τροπαιοθήκη της. Το 2015, όταν η αθλήτρια τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να υποστηρίξουν ότι ολοκληρώθηκε άδοξα η καριέρα της.
Δείτε παρακάτω τον αγώνα μεταλλίου της Πρεβολαράκη :https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=X2An_SPqqcE
BRONZE WW - 53 kg: M. PREVOLARAKI (GRE) df. E. DOBRE (ROU) by VFA, 2-1

...................

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lamprini (η περιπτερούχος)http://hellas-now.com/%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf-%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%83/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...