Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κοριτσάκι 3 ετών έκανε εθνικό ρεκόρ τοξοβολίας!


ΠΗΓΗ!!! http://newsone.gr/paraxena/3732-koritsaki-3-eton-ekane-ethniko-rekor-toxobolias

 Ένα αστέρι, εδώ στο Περίπτερο... Απολαύστε το!!!


   Ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών έκανε ένα νέο εθνικό ρεκόρ τοξοβολίας στην Ινδία! Ήδη η μικρούλα Ντόλι Σιβάνι Τσερουκούρι από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πράντες κατέχει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ της Ινδίας.  Είναι το νεαρότερο σε ηλικία άτομο από την Ινδία που έχει σκοράρει περισσότερους από 200 πόντους μεταδίδει η Press Trust of India. Η Ντόλι έριξε 36 τόξα σε στόχο απόστασης 5 και 7 μέτρων. Συνολικά "μετρά" 388 πόντους.

 "Είμαστε όλοι πολύ περήφανη για εκείνη και πολύ εντυπωσιασμένοι" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τοξοβολίας της Ινδίας, Gunjan Abrol στο BBC.

 Ο μπαμπάς της, που έχασε ένα γιο, πρωταθλητή τοξοβολίας το 2010, σε τροχαίο, εκπαίδευσε τη μικρή Ντόλι σχεδόν από τους πρώτους μήνες της ζωής της για να γίνει πρωταθλήτρια τοξοβολίας. Μάλιστα έχει παραγγείλει ειδικά τόξα ώστε να είναι ασφαλή τόσο σε μέγεθος, όσο και από άποψη υλικών για την 3χρονη κόρη του.


Lamprini (η περιπτερούχος)


Ο μπαμπάς της, που έχασε ένα γιο, πρωταθλητή τοξοβολίας το 2010, σε τροχαίο, εκπαίδευσε τη μικρή Ντόλι σχεδόν από τους πρώτους μήνες της ζωής της για να γίνει πρωταθλήτρια τοξοβολίας. Μάλιστα έχει παραγγείλει ειδικά τόξα ώστε να είναι ασφαλή τόσο σε μέγεθος, όσο και από άποψη υλικών για την 3χρονη κόρη του. - See more at: http://newsone.gr/paraxena/3732-koritsaki-3-eton-ekane-ethniko-rekor-toxobolias#sthash.JKSd7OJq.dpuf
Κοριτσάκι 3 ετών έκανε εθνικό ρεκόρ τοξοβολίας!
Κοριτσάκι 3 ετών έκανε εθνικό ρεκόρ τοξοβολίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...